Anmälan och betalning
Steg 1
Fyll i dina uppgifter
Tack!
Dina uppgifter är mottagna.
Ojdå! Nu blev det något fel, försök igen.
Steg 2
Betala med Swish
Scanna QR koden i din swish app
Swish QR-kod
Swish QR kod
Scanna QR koden i din swish app eller betala med numret nedan
TA DIG UT I NATUREN

Utomhusträning

Vår träning riktar sig till både män och kvinnor som vill starkarAthléticutohusträning förbättrar din styrka, balans, koordination, uthållighet och smidighet på ett lustfyllt sätt. ‍
Träningen genomförs utomhus oavsett väder. Vi använder vårt bästa träningsverktyg, din kropp, i kombination med olika redskap så som kettelbells, vikter, gummiband och boxningsutrustning. Allt sker under ledning av kunniga tränare som hjälper vi dig att nå resultat. Alla kan delta utifrån sin egen kapacitet.

Anmäl dig här

INFO

Träningsperiod:
7 veckor
När:
Start 15 april
Plats:
Surfviken, Stenungsund
Träningstid:
Lördagar kl 08:30-09:15
Pris träningskort:
Pris drop in:
180 kr/pass
Dessutom finns möjlighet att äta Surfvikens
frukostbuffé efter passet
Anmäl dig här

SURFVIKEN

Äta - Vara - Bo

På Surfviken relaxar du och är aktiv samtidigt med havet som en naturliga lekplats! Boendet är en upplevelse i sig hos oss. Du väljer det som passar dig bäst. Personligt Bed and Breakfast, Glamping Hotell, Plåtis, eller Camping. Surfviken är ett relativt nytt ställe som drivs av en passion att utveckla ett ställe där du kan spendera all din lediga tid med en stor dos av både avkoppling, sjysst käk samtidigt som du håller dig aktiv med vindsurfing, SUP, MTB, dykning och mycket annat! Till Surfviken kommer du vilja återkomma oavsett om du besöker oss med familj, din partner, eller kollegor!

LÄS MER
missa inte

Familjeträning

Missa inte vår familjeträning varje lördag 09:30 start 15 april på Surfviken i Stenungsund. Lekfull och kul träning tillsammans. Både vuxna och barn utmanas till roliga övningar tillsammans. Från 4-13 år.

LÄS MER
Bild på mamma och barn som utför familjeträning.
utomhusträning

Hitta oss

Du hittar oss på Surfviken strax söder om Stenungsund, precis vid vattnet.

Öppna i google maps