KONTAKTA OSS

Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller vill veta mer om våra tjänster.
FÖRETAGSHÄLSA

Våra tjänster

Bild på glada medarbetare för helhetslösningar

Helhetslösning

Vi tar fram en heltäckande hälsoplan för era medarbetare över året. Vi genomför aktiva insattser utefter eran behov.

Bild på träning i Hälsopaket

Hälsopaket

Frisk personal ger starka företag. Vi vill att det ska vara enkelt för er att välja hälsoinsattser som gör skillnad och skapar hållbara medarbetare. Vi har tagit fram färdiga hälsopaket för er.

Bild på tränande tjej för onlinelösningar

Onlinelösningar

Träna var och när du vill! Träna själv eller tillsammans valet är ditt. Vi erbjuder både livestreamade klasser samt förinspelat material. Välj en individualiserad träningsplan för att ta din hälsa till nästa nivå. Peppa varandra i interaktiva träningsgrupper eller kör ditt egna race. Hör av er om ni vill att vi tar fram en lösning utformad just för ert företag eller läs mer om våra färdiga paket.

Bild på gruppträning

Gruppträning

Vi erbjuder olika typer av gruppträning för ert företag. Träningen anpassas efter era behov och blir en bra teambuilding aktivitet.

Bild på frukter för hälsodag

Hälsodag

Vi skapar en halvdag ute hos er där vi skapar en inspirerande event i hälsans tecken. Vi bjuder på frukost, snacks, prova på aktiviteter, workshops, tävlingar och föreläsning. Personalen blir inspirerad och påmind om vikten att ta hand om sig själv!

Bild på person som utför Yoga

Yoga

Vi kommer ut till er och genomför yoga på plats. Yoga hjälper oss att släppa på spänningar i kroppen, får oss att slappna av och reducera stress. Yoga passar alla åldrar och alla kan delta utefter sin nivå. Yoga är en populär träningsform som är enkel att utföra på kontoret.

Bild på föreläsning

Föreläsningar

Vi erbjuder föreläsningar med flera olika inriktningar inom hälsa. Vi anpassar föreläsningarna efter er målgrupp.  Deltagarna får kunskap, inspiration och praktiska tips för att förbättra sin hälsa. Välj själv mellan frukost eller lunchföreläsning.

Bild på personer som utför en workshop

Workshops

Vi erbjuder lärorika, lustfyllda workshops med olika teman. Vi blandar alltid teori, praktik och diskussion under våra workshops.

Bild på tränande tjej för onlinelösningar

Life Kinetik

Modern hjärnforskning visar att det ständigt bildas nya hjärnceller. För att kunna tillgodogöra oss dessa, krävs att hjärnan får nya utmaningar. Life Kinetik är en unik träningsmetod som utvecklar hjärnan. På ett lekfullt och roligt sätt kombineras ovana rörelser, kognitiva uppgifter och visuella övningar samlade i ett komplett träningsprogram.

Bild på två personer som utför en hälsocoaching

Hälsocoaching

Vi tror på alla människors potential och erbjuder hälsocoaching för att få individer att växa.
En hållbar hälsa startar alltid med att individen vill göra en förändring och genom ett coachsamtal kan skapas en riktning och mål som kan vara till stor hjälp för att medarbetaren ska lyckas med sin hälsoresa. Hälsocoachen blir ett bollplank som kan guida och stötta individen vilket ger positiva resultat.

Bild på en tränande person för hälsoprogram

Hälsoprogram

Vårt hälsoprogram vänder sig till alla. Vi kan jobba med hela personalen eller en mindre grupp. Vi arbetar med ett helhetstänk och berör alla delar som har betydelse för hälsa och välmående. Genom föreläsningar, teoretiska och praktiska övningar både individuellt och i grupp får deltagarna verktyg att fortsätta förändra och förbättra sin hälsa.

Bild på tränande person för företags PT

Företags PT

Gör det enkelt för er personal att lyckas. Athlética hjälper er individuellt eller i en mindre grupp med upplägg, kostrådgivning och personlig träning. Vi kommer ut till er 1-2 gånger i veckan. Denna service gör det enkelt för er personal att komma igång och upprätthålla en aktiv livsstil.

Bild på glada medarbetare för helhetslösningar

Aktiv AW

Vad passar inte bättre än att samla personalen fören after work med en aktivitet i fokus. Känslan att avsluta dagen och arbetsveckan med ett gott träningspass i en härlig gemenskap är svårslagen. Efter genomförd träning fortsätter ni till er bokade middag eller mingel.

Bild på person som utövar mindfulness

Mindfulness

Mindfulness är en meditationsteknik som bygger på att vara uppmärksam på det som händer just nu, i stunden. Vi guidar deltagarna med hjälp av olika övningar och tekniker till att slappna av och skapa medveten närvaro. Mindfulness har visat sig reducera stress och öka välbefinnandet.

Bild på personer som deltar i ett hälsoevent

Event

Låt Athlética anordna ert företagsevent med fokus på träning, hälsa och välmående. Vi kan ta hand om hela eventet eller bara en del. Oavsett om ni anordnar era egna företagsevent för er själva eller andra kan Athlética hålla i roliga och inspirerande träningspass eller föreläsningar. Kontakta oss så utformar vi tillsammans ett program som passar ert företag.

Bild på tränande tjej för onlinelösningar

Tävlingar

Tävlingar kan vara ett roligt sätt att kickstarta er träningssatsning och få personalen att bli motiverade till att ta hand om sin hälsa. Vi kan anordna en rad olika tävlingar för ert företag.

Bild på en person som tränar framför datorn kopplat till tävlingar

Löpträffar

Löpning är något som många gillar och det är även en utmärkt träningsform. Med hjälp av en av våra löpcoacher kan personalen utveckla sin löpning. Vi tränar och pushar varandra i en härlig gemenskap där man jobbar utifrån sina förutsättningar. Alla kan komma igång med löpning.

Bild på personer som tränar i ett gym för ett boot camp

Boot Camp

Vi hjälper er att anordna ett bootcamp med fokus hållbar hälsa. Vi blandar gemensamma träningspass med inspiration för en sundare kosthållning. Deltagarna utmanas både fysiskt och mentalt, allt för att uppnå ett starkare välmående. Deltagarna har en coach under alla veckor som peppar och vägleder för att få bäst resultat.

@ElasticThemes

Instagram link