KONTAKTA OSS

Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller vill veta mer om våra tjänster.
Athléticas

Onlinelösningar

Träna var och när du vill! Träna själv eller tillsammans valet är ditt. Vi erbjuder både livestreamade klasser samt förinspelat material. Välj en individualiserad träningsplan för att ta din hälsa till nästa nivå. Peppa varandra i interaktiva träningsgrupper eller kör ditt egna race. Hör av er om ni vill att vi tar fram en lösning utformad just för ert företag eller läs mer om våra färdiga paket.

Kontakta oss
TRÄNA MED oss

Onlinebaserad företagshälsa Exempel

Vi på Athlética har länge jobbat med onlinebaserade hälsoprogram både för företag och privatpersoner. Nedan kan du se exempel på några av våra hälsoprogram.

TRÄNING PÅ DINA VILLKOR

Ett hälsoprogram framtaget för UNG CANCER

Träning på dina villkor är framtaget för personer som behandlas för cancer eller som genomgått cancer och kommit ut på andra sidan. Här ligger fokus på välmående inte mätbara resultat. Våra experter hjälper till med vägledning och motivation samtidigt som deltagarna får verktyg för att komma igång med sitt hälsoarbete på ett lustfyllt och hållbart sätt. Träning på dina villkor blir en samlingspunkt där deltagarna får en möjlighet att träffa andra som gått igenom samma sak. Detta en möjlighet som inta alltid ges och något som tidigare deltagare har uppskattat och tyckt varit väldigt viktigt.

Bild på hälsokompendiet från Träning på din villkor.Bild på hälsokompendiet från Träning på din villkor.Bild på hälsokompendiet från Träning på din villkor.

Under programmet får deltagarna ta del av:

  • Individuella samtal, ett i början och ett i slutet
  • Föreläsningar om kost, stress och motivation
  • Live-sända hälsoaktiviteter med fokus på styrka, kondition, yoga, mindfulness och avslappning
  • Individanpassade träningsprogram
  • Interaktivt kompendium - Träna på dina villkor
  • Interaktiv gruppyta där deltagarna kan peppa och ge varandra råd. Här kan deltagarna också ställa frågor, få stöd och inspiration från våra experter
  • Träningsutrustning

Läs mer om Träning på dina villkor i denna artikel:

Bild på en artikel om hälsoprogrammet Träning på dina villkor.

Ni kan även titta på våra färdiga företagspaket eller kontakta oss för att få veta mer.