Athlética outdoortraining

Utomhusträning Göteborg

Athlética Outdoortraining

Athlética utomhusträning körs i 4 veckors perioder där man under sina 4-veckor får en riktig kickstart med motivation, träning och kostråd. Upplägget och träningen riktar sig till dig som vill komma i form, gå ner i vikt eller vill bli starkare.

Vad kan vi göra för dig?

Athlética utomhusträning förbättrar din styrka, balans, koordination, uthållighet och smidighet på ett sätt som du inte trodde var möjligt, samtidigt som du går ner i vikt. Vi hjälper dig med kostråd och upplägg samt att vi ger dig inspiration och verktyg för att lyckas!

Så här arbetar vi

Träningen genomförs utomhus i Slottskogen, Göteborg. Vi använder vårt bästa träningsverktyg, din kropp, i kombination med olika verktyg under ledning av kunniga tränare hjälper vi dig att nå resultat. Du ingår även i en härlig likasinnad grupp som strävar mot samma mål. Du kan starta din träning tillsammans med oss när som helst. Ny start varje vecka.


Under 2019 kommer det inte starta någon utomhusträningsgrupp. Är du intresserad av Personlig träning utomhus i grupp tillsammans med dina vänner eller vill boka oss för ett utomhusträningsevent är du varmt välkommen att höra av dig till oss.