Suunto Ambit3 sport

sep 26th

2014

Author Av Athlética
CategoryPostat i Löpning

Pulsklockan hjälper dig att ta träningen till en ny nivå!

Det är extra kul när Suunto har specialdesignat en klocka som är speciellt anpassad till oss kvinnor Suunto Ambit 3 sport white. Klockans armband är specialdesignad för kvinnors handleder och sitter extra bra på plats. Designen på klockan är även anpassad efter kvinnors önskemål och behov. Det är såklart inte bara designen som gör klockan bra utan de finns alla specialfunktioner du önskar och den är dessutom användar vänlig. Oavsett om du testar dina gränser i löpspåret, på din cykel eller i vattnet, är GPS-klockan Suunto Ambit3 Sport ett ypperligt träningsverktyg för att uppnå din potential. Spåra och analysera dina träningspass för att utvecklas.

Fördelen med att träna med puls klocka är att du kan hålla koll på din puls, du kan pusha dig extra, det blir enklare att träna intervaller och motivationen höjs. Du kan även se vilken hastighet du håller och jämföra tidigare resultat. Pulsklocka är inte bara något för löpare utan något för alla oavsett vilken aktivitet du håller på med. Gör din träning mer effektiv med hjälp av en pulsklocka.

Det finns otroligt många olika roliga funktioner på just Suuntos Ambit 3 white, denna klockan som för mig har blivit som en ny vän då jag lätt kan se mina resultat och framsteg i den tillhörande appen på min mobil.

Gör din träning till ett äventyr och testa!