Personlig utveckling

Är din hälsa viktig för dig?

Athléticas vision är att utveckla och inspirera människor till ett hälsosammare liv. Genom ett personligt engagemang för varje individ sprider vi energi och motiverar dig till att nå dina mål. Vi vill skapa en balanserad och hållbar livsstil där grundpelarna träning, hälsa, kost och välmående blir en naturlig del av ditt liv. Vi möter dina behov och tillsammans får vi resultat.

Alla kan utvecklas och lyckas oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi ger dig verktygen för ett friskare och starkare liv. Träning och välmående ska vara roligt och lustfyllt därför erbjuder vi olika typer av träning så att just du kan hitta det som passar dig!

Personlig träning

Vår personliga träning är just personlig och anpassad efter dig och dina behov. Vi sprider energi, motivation och styrka genom ett starkt personligt engagemang. Vi strävar efter att tillsammans med våra klienter skapa en hållbar balans mellan träning, kost och vardagsliv.

PT Duo

Detta är perfekt för dig som vill träna ihop med en vän, kollega, partner eller familjemedlem. Ni tränar tillsammans och er Personliga tränare skapar ett gemensamt program utefter era förutsättningar.

Kostrådgivning

Vi på Athlética har en sund och hälsosam inställning till kost. Vi tror på en långsiktig och hållbar metod där beteendeförändringar och utbildning är en viktig del för ett lyckat resultat. Vi hjälper dig att göra de rätta valen som bidrar till en ökad hälsa och förbättrad prestation.

Outdoortraining

Athlética outdoortraining är ett naturligt träningskoncept som genomförs ute i naturen. Du utmanas genom ett mångsidigt arbete med din egen kroppsvikt tillsammans med olika utvalda redskap i en härlig utomhusmiljö.

Gravidträning

Vi erbjuder säker och trygg träning för dig som är gravid. Vår gravidträning hjälper dig att stärker upp kroppen, förebygga skador och smärta som kan uppstå under graviditeten. Att vara i god form underlättar både graviditeten och förlossningen.