Pappaträning

Athlética Papa

Athlética Papa är ett naturligt träningskoncept som genomförs ute i naturen och riktar sig till dig som vill komma igång eller behålla din nuvarande form under tiden du är pappaledig. Du utmanas genom ett mångsidigt arbete med din egen kroppsvikt tillsammans med olika utvalda redskap i en härlig utomhusmiljö. Passen varierar sig från gång till gång så att du ständigt utmanas. Passar perfekt för dig som är pappaledig eftersom barn och bebisar är varmt välkomna.

Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper dig att komma i god form på ett tryggt, säkert och roligt sätt. Du får ny motivation och inspiration om hur du kan utveckla din träning. Under ledning av en Licenserad Personlig tränare anpassas träningen utefter dina behov. Du träffar likasinnade människor som är i samma situation som du.

Så här arbetar vi

Vi använder vårt bästa träningsverktyg, din kropp, i kombination med andra utvalda redskap som Trx, kettelbell, medicinbollar mm. Denna träningsform kan utövas av alla oavsett fysikform och tidigare erfarenheter. Träningen genomförs i Slottskogen, Göteborg. Du tar med ditt/dina barn oavsett ålder.

TID & PLATS

Under 2020 erbjuder vi tyvärr ingen pappaträning i grupp