Om oss

Vi arbetar med en bred klientbas, alltifrån privatpersoner till elitidrottare, elitlag, och företag. Detta ger oss en bred kompetens inom många olika områden och varje dag ger oss nya spännande utmaningar!

Vår ambition är att utveckla dig och höja din livskvalité oavsett vem du är. Med variation och expertis hittar vi den rätta vägen för dig.

Vi hjälper dig att bli starkare, friskare, få bättre självförtroende och uppnå en sundare livsstil.

Att anlita Athlética är personligt, inspirerade och utmanande!

Athlética grundades av Johanna Drakenhammar och drivs av Johanna och Nicholas Drakenhammar.

Utbildningar

Athlética har en bred kompetens och har genomfört följande utbildningar.

2016 – Certifierad Mamma Mage tränare
2015 – Life Kinetik tränare
2013 – Löpcoach, Personal training school/Running Sweden
2013 – Träning av gravida, Personal training school
2011 – Löp & sko analysutbildning
2009 – Träning för barn, SAFE
2009 – Kost vid träning, Umeå Universitet
2009 – Pulsbaserad träning, SAFE
2009 – Löpskolning, SAFE
2009 – Träning för gravida, SAFE
2008 – Fysiologi, kost och hälsa, Uppsala Universitet
2008 – Kostcoachen, SAFE
2007 – Kostvetenskap, Uppsala Universitet
2007 – Idrottspsykologi, Halmstad Högskola
2006 – Internationell Lic. Personlig tränare, Personal training school
2005 – Licenserad Personlig tränare, Personal Training school

Samarbetspartners

Referenser

Angelica Källström

Angelica Källström, världsmästare i Bugg 2010

Jag har dansat sedan jag var 6 år och tränat flera gånger i veckan, men jag har aldrig sätt det som träning och jag har aldrig vågat mig in i gym. Att ha med sig Johanna in i gymmet gör att man känner sig trygg och inga frågor är dumma. Att få hjälp av Johanna har verkligen gjort att jag vågar testa på andra typer av träning, vilket jag behöver för att kunna bli starkare och få bättre kondition så att jag orkar dansa.

Johanna är grym och man blir otroligt inspirerad av att bara vara i samma rum som henne. Jag skulle rekommendera henne till alla jag känner, spelar igen roll om det är min Mamma eller någon av mina elitsatsande kompisar.

Pontus Zetterman, Handbollspelare

Det bästa med att få hjälp av Johanna var att hon alltid var så positivt inställd till allt, vilket gjorde de mycket lättare att lyckas. Hon är kunnig och lyhörd! Jag har fått råd som jag verkligen lyckats följa vilket gjort att jag kunnat träna hårdare, sover bättre och framförallt äter bättre. Detta har gjort att jag orkar träna och kan prestera bättre på handbollsplan. Jag rekommenderar henne starkt!

Su Andersson

Su Andersson, Arkitekt

Personlig, proffsig och peppande – med Johanna är det omöjligt att inte gå i mål…

Vinka Miketa

Vinka Miketa, Acting group manager på Volvo Powertrain

En nära bekant tipsade mig om Johanna som personlig tränare för att få mer inspiration i min träning, då jag alltid har tränat men hade fastnat i samma mönster och såg ingen utveckling.

Johanna gav mig nya funktionella övningar som gjorde att jag längtade till varje nytt träningspass, jag insåg även att jag klarade av mer än vad jag själv hade trott från början. Dessutom fick jag värdefulla tips i hur jag kunde tidseffektivisera min träningen och samtidigt göra det på ett korrekt sätt för att kroppen inte skulle ta skada.

Det tog inte lång tid innan jag kunde se tydliga resultat i styrka och kondition och jag fick genast bättre hållning på köpet. Förutom själva träningen fick jag bra kostråd för att optimera mina träningsresultat. Jag fick tips på vad äta och när innan man ska träna.

Johanna har verkligen tagit hänsyn till vilka mål jag hade med träningen och lyckats ta fram ett träningsprogram som motiverar mig!

Marianne Drakenhammar

Marianne Drakenhammar, 62 år

Johanna designar alltid träningsprogrammen så att det passar min personliga förmåga. Hon har alltid min begränsningar i åtanke och kör ett lagom högt tempo som jag klarar av. Jag har lärt mig många nya övningar på ett säkert och bra sätt.

Jag blir väldigt motiverad och glad varje gång jag tränar med Johanna för hon har så mycket energi att dela med sig av. Johanna är väldigt flexibel och ställer alltid upp och hittar tider som passar in i min vardag.

Malin Börjesson

Malin Börjesson, Egenföretagare

Att få träna med Johanna på morgonen innan jobbet var det absolut bästa sättet att starta dagen på, efter det så var energin på topp. Då Johanna är oerhört noggrann så känner jag verkligen att hon gör sitt yttersta för att jag ska nå mina mål.

Testerna i början och målen man sätter är super, då jag är en tävlingsmänniska är det lättare att ha konkreta mål att sträva efter och sedan få svart på vitt om man lyckats, tex blivit starkare, uthålligare etc.

Med Johannas enorma engagemang och stora kunskap känner jag att jag får den absolut bästa träningen för min kropp och mina mål. Det gav mig resultat!

Pernilla Korhonen, Student

Athlética utomhusträning är ett perfekt träningsprogram för ALLA. Jag skulle inte enbart rekommendera det till mina vänner i samma ålder utan även mamma, pappa och till och med farmor. Att träna med Athlética Fit har varit extremt roligt och givande.

Med Johanna som personlig tränare finns det inga tråkiga träningspass, tiden bara flyger iväg då varje pass är unikt och innehåller varierad form av träning. Johanna har en extrem förmåga att motivera se till varje enskild individ och anpassa träningen efter ens egna förutsättningar. Hon är även bra på att alltid hålla humöret uppe och sprida positiv energi omkring sig, till och med när regnet öser ner, gräsmattan är lerig och man är inne på sin 10e burpee. Att ha Johanna som personlig tränare har hjälpt mig att utvecklas och ta min träning till en helt ny nivå, där fokus ligger på att ha kul och trivas. Johanna och hennes coachning har betytt mycket för mig och min syn på träning, jag kan varmt rekommendera henne som PT! Med sin otroliga energi, kunskap och motivation ser Johanna till att varje enskilt träningspass alltid blir det bästa!

</>

Jonny Borg, Fältsekreterare

Att träna med Johanna har varit ett perfekt sätt för mig att komplettera min vanliga träning på gymmet med mer funktionell allroundträning där även konditionen får sitt. Johanna är en inspiratör som är väldigt bra på att se var och en och göra träningen till något som känns viktigt för en själv. Jag rekommenderar starkt vem som helst att träna med Johanna då denna träningsform passar alla!

Personuppgiftspolicy


Inledning

Athlética Sverige AB, org. nr 559094-2206 är personuppgiftsansvarig för den behandling som sker avseende dina personuppgifter i samband med registrering via våra digitala kanaler och i samband med köp eller intresse av våra produkter och tjänster och ansvarar därmed för att se till att alla personuppgifter behandlas på ett korrekt sätt och i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning.
Den här personuppgiftspolicyn beskriver Bolagets behandling av dina Personuppgifter och är till för att du ska känna dig trygg med att Bolaget hanterar dina uppgifter i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning.
Med personuppgift avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Inom ramen för Bolagets verksamhet kan det förekomma personuppgifter som avser t.ex. för- och efternamn, personnummer, telefonnummer, adress, postnummer, e-postadress, m.m.
Saknar du svar på någon fråga får du gärna höra av dig till Bolaget. Information om hur du kontaktar Bolaget finns under rubriken ”Kontaktuppgifter” nedan.
Varför vi behandlar dina personuppgifter, den lagliga grunden, vilka personuppgifter vi behandlar och lagringsperioden
Ändamål
Dina personuppgifter används för att kunna administrera och leverera de tjänster som du har valt och därmed uppfylla våra åtaganden mot dig. Samt för att marknadsföra våra produkter, tjänster, nyheter och evenemang.
Behandlingar som utförs
Administrera och leverera de tjänster som du har valt och därmed uppfylla våra åtaganden mot dig.
Utskick av nyhetsbrev, marknadsföringsmaterial och inbjudningar via e-post och post.
Kategorier av personuppgifter
· Namn
· E-postadress
· Kontaktuppgifter
· Adress
· Hälsodata

Från vilka källor hämtar vi dina personuppgifter? 

Vi lagrar endast de uppgifter som du själv har angivit när du anmält dig till någon av våra tjänster eller nyhetsbrev.
Laglig grund
Behandlingen är nödvändig för att kunna administrera och leverera de tjänster som du har valt och därmed uppfylla våra åtaganden mot dig.
Behandlingen är även nödvändig för att tillgodose vårt berättigade intresse att marknadsföra och kommunicera våra tjänster och produkter till dig.

Lagringsperiod
Vi sparar data så länge som det är nödvändigt för att utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider.
I enlighet med gällande lagstiftning har vi rätt att lagra dina kontaktuppgifter för direktmarknadsföring under en tid efter ditt köp eller att vårt avtal löpt ut. Beroende på vad avtalet rör är denna tid olika lång. Vi kan därför komma att lagra dina kontaktuppgifter för att skicka direktmarknadsföring till dig under den tid vi har rätt att göra så enligt gällande dataskyddslagstiftning, marknadsföringslag och praxis.
Du kan när som helst avregistrera dig från utskicken genom att använda den länk som finns i utskicken. Om du avregistrerar dig kommer vi att upphöra med att behandla dina personuppgifter för dessa ändamål.

Dina rättigheter som registrerad
Du äger rätt att:
• begära information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och du kan begära en kopia av dessa (registerutdrag),
• få felaktiga personuppgifter korrigerade och du kan i vissa fall be oss att radera dina personuppgifter,
• invända mot att personuppgifter om dig behandlas för direktmarknadsföring samt begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas,
• få de personuppgifter som du lämnat till oss överförda till en annan personuppgiftsansvarig (rätt till dataportabilitet),
• om behandlingen grundar sig på samtycke närsomhelst återkalla detta, och om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter kan du göra en anmälan till Integritetsskyddsmyndigheten som är tillsynsmyndighet. Du kan när som helst via info@athletica.se få ut, radera eller begränsa behandlingen av dina personuppgifter. Vänligen notera att om du begär att vi begränsar behandlingen av eller raderar dina personuppgifter kan det innebära att vi inte kommer att kunna tillhandahålla Tjänsten till dig.

Skyddet för Personuppgifter

Vi är fast beslutna att alltid skydda din integritet och kommer att vidta alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras säkert.
Ändringar i denna personuppgiftspolicy
Denna personuppgiftspolicy kan komma att uppdateras för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Den senaste uppdaterade versionen av integritetspolicyn hittar du alltid på denna sida. Vid betydande ändringar (t ex av ändamålen för personuppgiftsbehandling eller kategorier av personuppgifter) kommer du att få information om detta via e-post eller på goteborgsvarvet.se.

Kontaktinformation
Vid frågor om vår Personuppgiftspolicy eller angående vår behandling, kontakta:
Athlética Sverige AB, org. nr 559094-2206
Jakobsvägen 25
44297 Kode
Johanna Drakenhammar,
0733-722534
info@athletica.se

Senast uppdaterad 2018-05-23