Mammaträning

Athlética Mama

Athlética Mama är ett naturligt träningskoncept som genomförs ute i naturen och riktar sig till dig som vill komma igång igen efter din graviditet. Du utmanas genom ett mångsidigt arbete med din egen kroppsvikt tillsammans med olika utvalda redskap i en härlig utomhusmiljö. Passar perfekt för dig som är mammaledig eftersom barn och bebisar är varmt välkomna.

Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper dig att komma tillbaka till en god form efter din graviditet på ett tryggt, säkert och roligt sätt. Under ledning av en Licenserad Personlig tränare anpassas träningen utefter dina behov. Du träffar likasinnade människor som är i samma situation som du.

Så här arbetar vi

Vi använder vårt bästa träningsverktyg, din kropp, i kombination med andra utvalda redskap. Denna träningsform kan utövas av alla oavsett fysikform och tidigare erfarenheter. Träningen genomförs i Slottskogen, Göteborg. Du tar med dig ditt/dina barn oavsett ålder.

Mammaträning i Slottskogen

Varmt välkomna till Athlética MAMA i Slottskogen. Pga av restriktioner och tillstånd har vi fått lägga om vårt upplägg. Denna säsong är det ett väldigt stort intresse av mammaträning vilket vi är glada över. I och med rådande situation måste vi dock begränsa antalet deltagare.

Vi tränar tisdagar & torsdagar

10:00-10:45 FULLT
11:00-11:45 FÅTAL PLATSER KVAR

Alla tränar på sin egen träningsmatta. Mattor finns att köpa på plats och ingår i säsongskorten. Vi tränar oavsett väder. Tänk på att klä dig efter väder.

Vi följer utvecklingen av pandemin och folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

Boka din plats redan idag.

Plats: Framför plikta lekplats i Slottskogen
Vägbeskrivning: Klicka här
Anmälan & mer info: info@athletica.se eller ring 0733-722534

Ingen träning röda dagar 13 maj 2021.

Priser

Du kan börja träna med oss när som helst under terminen och du är varmt välkommen att provträna ett pass kostnadsfritt om plats finns. Vi erbjuder ”träna från 27 april till midsommar kort”. Det går bra att delbetala din träning hos oss. Betalning sker via företagsswish

Anmälan

Anmälan

27 april-24 juni

  • Totalpris: 1999:-
  • Obegränsad träning våren 2021
  • Mail & telesupport
  • Hemmaträningsprogram

Anmälan