Mammaformen summerboost

Mammaformen Summarboost

Mammaformen summerboost

Mammaformen summerboost körs i 6 veckors där du får en riktig kickstart med motivation, träning och kostråd. Upplägget och träningen riktar sig till dig som vill komma tillbaka i form efter graviditeten samt bli starkare och friskare. Vi ser till helheten och du jobbar ut efter din förmåga och förutsättningar. Vi rekommenderar att du varit på din efterkontroll för att kunna starta detta program.

Vad kan vi göra för dig?

Mammaformen summerboost förbättrar din styrka, kondition och rörlighet. Vi lär dig hur du stärker din kropp på ett smart och skonsamt sätt efter graviditet. Vi tränar även andning, djupa bålmuskelatur, bäckenbtten och mindfullness. Vi hjälper dig med inspiration på recept och träningsupplägg samt att vi ger dig inspiration och verktyg för att lyckas!

Så här arbetar vi

Genom vårat träningsupplägg som mailas ut till dig kan du genomföra träningen vart du vill samtidigt som du får pepp av personlig tränare och tillhör en facebook grupp med likasinnade. Du behöver enbart din kropp och även minigummiband och ett längre gummiband. Starta dina 6 veckor när du vill från och med 14 juni.

Frågor och anmälan till:
info@athletica.se
När vi mottagit din anmälan kommer du få ett bekräftelsemail med betalningsinformation.
Pris 499:-